Σπετσών 52, Περιστέρι, 12132
+302105766048

Χηλικά

Amino Selstar

Το Amino Selstar είναι πρόμιγμα με χηλικά ιχνοστοιχεία που βοηθά στην τροφοπενία σεληνίου. Διασφαλίζει την σωστή ανάπτυξη των ζώων και βελτιώνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το χηλικό σελήνιο του Amino Selstar έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και δρα άμεσα.

AMINO SELSTAR

SELSTAR

Selstar

Το Selstar είναι πρόμιγμα σχεδιασμένο να βοηθά στην τροφοπενία σεληνίου. Διασφαλίζει την σωστή ανάπτυξη των ζώων και βελτιώνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το χηλικό σελήνιο του Selstar έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και δρα άμεσα.

Η χρήση του Selstar έχει τις παρακάτω ενδείξεις:

AminoCare Poultry

Το AminoCare POULTRY είναι πρόμιγμα με χηλικά ιχνοστοιχεία και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των ζώων σε:

  • Ψευδάργυρο

  • Μαγγάνιο

  • Χαλκό

Εξασφαλίζει την σωστή ανάπτυξη των ζώων και βελτιώνει την συνολική υγεία τους. Περιέχει Ψευδάργυρο, Μαγγάνιο και Χαλκό σε σωστές αναλογίες για πτηνά.

AMINOCARE POULTRY

CHELMAX

Chelmax

Η σειρά προϊόντων Chelmax είναι οργανικά σκευάσματα χηλικών ιχνοστοιχείων για άμεση αντιμετώπιση τροφοπενιών και βελτιώνουν σημαντικά την υγεία των ζώων.

Glystar

Η σειρά προϊόντων Glystar και Glystar Forte είναι άμεσα απορροφήσιμα χηλικά ιχνοστοιχεία με βάση την γλυκίνη. Η γλυκίνη έχει την μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα σε σχέση με άλλα αμινοξέα, κάνοντας έτσι την απορρόφηση των μικροστοιχείων ευκολότερη.

GLYSTAR

ΟΞΕΙΔΙΟ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ

Οξείδιο Ψευδαργύρου

Zn‐72 | Zn‐75 | Zn‐78

Η περιεκτικότητα Ψευδαργύρου στις τροφές, ιδιαίτερα στις φυτικές είναι χαμηλή και επηρεάζει την σωστή ανάπτυξη των ζώων. Η προσθήκη Ψευδαργύρου στην τροφή καλύπτει τις διατροφικές τους ανάγκες.